Barnrum · Hemma hos oss · Hemmabyggt · Inredning · Rosa · Vit

Det organiserade kaoset…

När jag har fullt upp med annat så skulle man kunna säga att Tindras rum blir ett organiserat kaos. Hon själv har ju såklart full koll på vart precis allt är, men att gå in där och trampa på sakerna är inget jag själv riktigt kan stå ut med och idag var en sån där dag så jag passade på medan hon var på dagis…

Det organiserade kaoset…

_DSC0839

En timme senare…

1

Spegeln ska så småningom få en ram…

2

3

Igår fyndade vi barnböcker på bokrean som jag slagit in och lagt på hennes kudde. Tindra älskar överraskningar och blev super glad när hon hittade ett ”peek” på sin kudde, den ena blev för övrigt en hit vid sagostunden nu på kvällen…

4

Ha en fin kväll vänner!!!

2 kommentarer på “Det organiserade kaoset…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s