Barn · Bebis · Hund · Kalas · Tårtor · Utflykt

Alldeles underbar lördag…

Vilken underbar lördag det blev! Spenderade förmiddagen med en tupplur på soffan nerbäddad mellan hundarna för att sedan baka tårta och piffa till sig lite för kalas hos farmor för en numera 17 årig svåger. Blev bjudna på tacos med allt vad det innebär och barnen har lekt med sin finaste lilla kusin. Alla pappas och hans bröders leksaker bars ner på golvet och det byggdes bilbanor och staplades bilar. Mumsade Frukt & Bärtårta och njöt av en dag med kalasmat och goa människor…

5

Tira fick lite ensamtid med familjen och skulle som vanligt ligga mitt i smeten…

6

7

8

11

9

10

Barnen somnade utan någon större ansträngning och alldeles strax blir det Mellon för mig och hundarna medan pappan åker in till stan och går på bio med en kär vän. Ja ni hör ju! En alldeles underbar lördag! Och för er som är nyfikna på hur tårtan såg ut innan vi börjat mumsa i oss den, hittar ni den HÄR

Ha en riktigt fin fortsättning på helgen!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s