Barn · Bebis · Blått · Livet · Rosa · Skor · Tips · Vit

Helt underbara…

God morgon Tisdag!! Vaknar med ett rus i kroppen efter gårdagens tablett som nockade mig helt! Jag spenderade eftermiddag/kvällen hos sjukgymnasten för att göra en bedömning av min arbetsförmåga och för att göra den så rättvis som möjligt åt jag ingen medicin igår och efter halva testet brast jag ut i gråt då smärtan och känslorna tog över. Vem skulle kunna tro att gå upp och ner över en liten pall kunde få en vuxen kvinna att falla ner på en stol och gråta av smärta!? Ja ja, det gick ändå rätt bra och när jag kom hem tog jag två tabletter för att få bort smärtan och efter det minns jag inte så mycket mer, antar att mannen såg till att jag kom in till sovrummet tillslut…

Nu var det egentligen inte det jag tänkt skriva om idag. Måste få visa er vad som ramla ner i brevlådan igår. Jag beställde skinntofflor till barnen för ett tag sedan då framför allt Theos fötter är ganska utsatta nu när han kryper så mycket. Han blir alldeles torr och dessutom är det riktigt kallt på golvet om mornarna innan man hunnit elda.

Dessa tofflor är helt underbara!! Inte nog med att man kan få dom i oändligt med mönster och färger de är dessutom sköna och varma! Jag är helt frälst då vi även beställt dessa tidigare när Tindra var liten! De är dessutom billigare att beställa än att köpa i butik. Du hittar dom hos Toffelhjälten.se, klicka för att komma till sidan…

1

2

3

4

För er som är nyfikna på brudklänningarna så kommer dom ikväll! Ha en fin dag så länge!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s