Bebis · Hemma hos oss · Loppis

Vår fina fina Lillebror…

Så blev han 11 månader vår fina fina Lillebror, den glada, pigga och alldeles underbara lilla killen som håller våra hjärtan i ett järngrepp. Han vill äta själv mest hela tiden och antingen gillar han det och proppar munnen full eller så kniper han ihop läpparna hårt och vänder bort huvudet. Han tar sig upp mot det mesta och börjar röra sig runt på de lite högre ytorna.

Han kryper fort och stadigt och ofta tar han sig fram som en liten bulldozer medan han pratar högt och mycket om det mesta. Senaste ordet efter Pappa, lampa och mamma är ajja som sägs rätt så ofta när han drar ut påsar ur lådan och täcker köksgolvet med eller när han badar i hundarnas vattenskål…

Att bada är det absolut bästa som finns och han sitter numer bredvid storasyster utan någon insatts. Sätter man på vattnet i badkaret kryper han i ultraspeed och ställer sig mot badrumskanten och försöker lyfta benet för att komma i.

Om bara en månad firar vi hans allra första födelsedag, det ni!

1

2

3

4

5

 

4 kommentarer på “Vår fina fina Lillebror…

  1. Sötpropp! Ja, tänk vad det går snabbt, ett helt år… 🙂 Så kul, Viggo kan säga (eller ja, säga och säga) pappa mamma och… lampa! 😀 Vad är det som är så fantastiskt med lampor? Men söta är de småttingarna!

    Ha en skön helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s