Livet

Vilken skillnad…

Nya datorn är på plats och det mesta är installerat så snart ska jag komma igång med bilderna som ligger i kameran och väntar. Färgerna däremot är lite off och drar starkt åt det gula hållet så innan jag kan komma igång helt får det bli lite justeringar av sambon! Måste bara säga Oj!! Vilken skillnad!! Vår gamla dator hadde några år på nacken och var inte jätte snabb om man säger så, men den nya datorn är super snabb!

Fick ett städryck idag och alla gamla skor har gåtts igenom och en sak ska ni veta om mig, jag älskar skor! Så mycket att jag har jätte svårt att slänga gamla favoriter trots att de knappt håller ihop. Tira har ”slaktat” två par riktigta favoriter som inte finns att köpa mer och bla dessa kan jag bara inte med att slänga men nu när jag ska röja på riktigt måste jag slänga allt sånt där som verkligen tar emot. Så det håller jag på med och lite fotande in emellan. Har kors i taket bakat för första gången på några veckor och ser fram emot slutresultatet som nog blir kanon…

Nu tillbaka till skorna så ses vi lite senare!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s