Bebis · Blått · Djur · Hund · Inredning · Sommaren · Träning · Utflykt · Utomhus · Valp

Mina absoluta favortiter…

Oj oj oj vilken intensiv dag det blev idag. Jag trodde jag var trött igår men idag är det ännu värre men det blir till att skaka av sig för några timmar ska sitta med tårtdekorationer! Jag ska göra en väldigt annorlunda tårta denna gången så det ska bli riktigt kul att se hur jag får till det.

Igår åkte ju jag och lillebror in till stan för att köpa lite kläder till barnen och när vi ändå åkt in passade vi på att besöka några av mina absoluta favoriter…

Vi började med Grandmas som har så mycket fint till köket bla…

Ett stenkast därifrån finns underbara GRANIT som bjuder på det mesta i betong, stål och plåt mm…

Balders Hage är också en riktig favorit och där inhandlades en liten julklapp till Tindra, ja julklapp! Det gäller att börja i tid ;0)

Sen stannade vi för en amningspaus och medan Theo sov middag passade jag på att äta lite lunch…

På hemvägen hämtade vi Tindra på dagis och röjde undan lite i köket när vi kom hem, lagade middag och bestämde date på stan med min finaste Petra. Vi tog med oss småtjejerna för lite miljöträning och de hade inga som helst problem med varken spårvagnar, bussar, folkmassor, trumspelandes gubbar, frågande dörrvakter eller tjoande fotbollssupportrar…

Sen kväll blev det då vi fick sitta i 40min i parkeringshuset och vänta på att komma ut tillsammans med varenda kotte som varit och sett matchen på Ullevi denna kväll. Tidig morgon idag då Tindra vaknade tidigare än vanligt och full rulle hela dan, men det får vi ta imorgon för nu väntar tårtan på mig!

Sov gott fina ni så ses vi imorgon!

En kommentar på “Mina absoluta favortiter…

  1. Härligt med en shoppingdag, skulle gärna ha en Granit-butik att shoppa loss i! 🙂
    Jag tycker sen jag fått barn att tröttheten är nåt man får leva med och skaka av sig som du säger. Sova får man i nästa liv! 😉
    Spännande att se tårtan!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s