Bebis · Hemma hos oss · Inredning · Sovrum

Vardagslyx av allra högsta grad…

Det finns absolut ingenting som går upp mot att gå och lägga sig i nya mjuka sängkläder, vardagslyx av allra högsta grad och alldeles alldeles underbart! Jag älskar vårt sovrum! De lugna ljusa färgerna och den gigantiska sängen som tar upp nästan hela rummet gör mig knäsvag ibland. Det är få förunnat att faktiskt kunna designa sin egna säng och få den byggd i verkligheten men jag är en utav dom och tackar min lyckliga stjärna att jag har en sån karl!

Theo och jag passade på att känna runt bland de nya mjuka sängkläderna och även han älskar dom!

Något annat som också gör mig knäsvag är den lille mannen som ligger tätt intill mig om nätterna. Helt otroligt att han är min och att just han fått komma till oss, gladare pojk får man leta efter. Mina barn gör mig verkligen varm, varm ända in i själen…

Ikväll längtar jag efter att få krypa ner och önskar er därför en god natt!!

2 kommentarer på “Vardagslyx av allra högsta grad…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s