Barn · Barnrum · Hemma hos oss · Inredning

Alldeles alldeles underbara…

Kommer ni ihåg att vi var i Borås härom veckan och hälsade på underbara Kicki som visade oss Borås finaste leksaksbutik, Kurragömma?? Med oss hem hade vi ett litet paket inslaget i papper med snören till Tindra och om jag inte minns fel lovade jag att visa vad som fanns i paketet. Här är den alltså då, den lilla spisen som fick följa med oss hem. Det finns en serie med tygkaniner och en massa roliga tillbehör som heter Maileg som slog igenom stort i Sverige för ganska så längesedan. Jag har alltid tyckt att dom har varit rätt så söta men förstod aldrig hysterin kring dom och nu måste jag säga att jag fattat grejen…

Dom är ju alldeles alldeles underbara!! Finns i tre olika storlekar med små möbler och annat och dom är mindre än till en docka men större än till dockhus så just nu är dom helt perfekt i storlek till Tindra. När Theo föddes fick Tindra en liten kanin i present av mormor och när hon fyllde två år fick hon en till kanin och en underbar vagga av bästaste lilla Calle och nu den lilla spisen. Dessa kaniner växer inte bara i Tindras ögon utan även i mammas ;0)

Barnen sover och mamman i huset har ett litet projekt inför kvällen som innehåller en färgburk, en pensel och något som behöver en liten ansiktslyftning. Vad det är får ni se imorgon, och bra som tusan kommer det bli!!

Helgens sista dag har precis passerat men här gör det inte det minsta då vi alla har semester! Njut nu av den fina kvällen fina vänner!!

En kommentar på “Alldeles alldeles underbara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s