Kläder

Sanslöst sköna…

Igår när vi var och handlade gick vi förbi skoaffären och jag köpte mina första riktiga skor på länge. Under tiden jag varit gravid har mina fötter varit mycket plattare och bredare så jag har inte velat lägga pengar på bra skor som jag kanske bara kan ha några månader och det känns tyvärr både i ryggen och knäna! När vi var i Höganäs för några veckor sedan testade jag TOMS-skor för första gången och blev helt frälst!! Såå enkla, snygga och framförallt underbart sköna!! Jag har letat efter dom överallt men min storlek har varit helt omöjligt att få tag på och för någon vecka sedan sprang jag på dessa på rean. Inte riktigt samma men så nära det bara går och sanslöst sköna…

Mer sköna skor åt den här mamman i höst säger jag bara!! Snart åker vi ut till barnens fina lilla kusin som blir hela 1 år i veckan och firar med kalas idag. Mysdag idag med andra ord och när vi kommer hem ska det bli badning av 3 riktigt skitiga Blå och lite bilder är det allt på tiden att vi tar på dom med.

Önskar er en helt underbar lördag!!

En kommentar på “Sanslöst sköna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s