Barn · Bebis · Glass · Inredning · Loppis · Mat · Sommaren · Utflykt · Utomhus

Min allra bästa…

 

Igår hade jag och min allra bästa Petra bestämt träff och eftersom vädret inte är så mycket att ha just nu gjorde vi helt enkelt vad vi gör bäst. Vi tog en dagstur ut mot nya äventyr och valde denna gång Varberg där vi inte varit förut. Dagen fyllde vi med loppisfynd från underbara lilla butiken Utvalt mitt inne i Varbergs city, nya kläder till lillebror från Kappahls fina Newebie kollektion,  lunch med glass i stora lass och en hel del strosande i och ur små fina butiker…

Efter lite drygt 7 timmar begav vi oss tillbaka med barnen mot bilen och vi alla var ack så nöjda men trötta. Helt fantastiskt hur våra underbara små barn kan hålla ihop en hel dag på stan med så mycket fint att inte pilla på och så mycket spring i benen som stundtals får stillas med att sitta still i vagnen.

Nu har äntligen min älskling kommit hem och tagit semester så nu ska vi snart åka och fylla på skafferiet och sedan bara mysa så mycket vi bara kan!! Önskar er en helt underbar fredag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s