Bebis · Bebisrum · Blått · Pyssel · Vit

Smygtitt…

God morgon fredag! Idag är det väl ingen som missat att det är fredag va!? Trots att jag knappt sovit mer än 3 timmar inatt känner jag mig bättre idag, känns som att det är svårt att inte vara positiv såhär inför helgen. Jag lämnar gårdagens skitdag bakom mig och tar med mig lillebror till leksaksbutiken för att inhandla paket till de kommande barnkalasen.

Måste ju bara ge er en liten smygtitt på mitt senaste baby projekt som jag suttit och pillat med nu på morgonen…

Önskar er en fin start på fredagen!!

En kommentar på “Smygtitt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s