Bakverk · Barn · Inredning · Självporträtt · Utflykt · Utomhus · Våren

Fritzla tyglager…

Vilken helg vi haft!! I lördags mötte jag upp Petra för en tur till Skroten ( tygaffär ) och där hittade jag en hel drös med blåa tyger både till mig och till Theo så nu har jag att pyssla med framöver. Därefter åkte vi vidare till Fritzla Tyglager som har så mycket mer än bara tyger. Både jag och Petra tappade hakan titt som tätt och nästan tjöt av förtjusning vid de olika uppdukade borden…

Även här fick vi med oss en kasse hem med fina saker och efter all shopping svängde vi förbi ett underbart litet café i Kinna. Ligger precis vid kyrkan så har ni vägarna förbi är det absolut värt ett besök…

Själv har jag ju lite att jobba på när det gäller solbrännan…

Min goa glada Petra, den bästa av dom alla!!

Söndagen hade vi planer för både besök av Maria & Amy och lite senare lunch ute hos Sandra & co men tyvärr mådde inte Tindra speciellt bra så det blev till att avboka och lite senare åkte jag och Theo ut till S för lite våffellunch bara vi två. En mysig stund ute i solen med en massa härligt prat och med mig hem fick Vin äntligen följa med…

Han var glad som tusan men mindre glad var tjejerna som gjorde klart vart skåpet skulle stå. Stackarn har det inte lätt nu i början innan de har kommit till rätta. Jaja, pojkar får ju så lov att stå ut med vårt humör mest hela tiden så det är nog ingen fara med honom…

Tack snälla rara Sandra för all hjälp med Vin!!! Betyder så otroligt mycket!!!

4 kommentarer på “Fritzla tyglager…

    1. Vad tokig Sam ser ut i förra årets solhatt och solglasögon förresten! Blir helt klart att köpa nytt av både det ena och det andra i veckan… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s