Bebis · Blått · Vit

Älskade lilla Theo…

Idag är det den 22 mars och vår älskade lilla Theo blir två veckor på dagen då han var beräknad till. Jag är så otroligt lycklig att jag redan fått ha honom hos mig i hela två veckor! Min fina fina lilla pojk…

Här hemma går den mesta av tiden till att ta hand om Tindra som tyvärr fått magsjuka. Stackarn får inte behålla något överhuvudtaget och har inte ätit något hon fått behålla sedan igår eftermiddag. Det är verkligen inge roligt med en sjuk liten tjej, krya på dig mitt lilla hjärta!

3 kommentarer på “Älskade lilla Theo…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s