Uncategorized

Mer än slut…

Måndag igen och helgen är över, efter två dagar med bröllop för hela slanten är jag mer än slut i både kroppen och knoppen. Hundarna är i hundgården och jag vaknade nyss efter en tupplur i soffan. Känner mig skakis och huvudet värker så någon effektiv dag kan jag knappast vänta mig. Har klämt i mig en stor smoothie och en halv honungsmelon i hopp om att återfå lite energi, så vi får väl se…

Hade sett fram emot en dag framför symaskinen och målarburken men det känns väldigt långt borta idag. Inget vidare roligt inlägg men imorgon tar vi nya tag!

 

En kommentar på “Mer än slut…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s