Bebis · Bröllop · Gravid · Självporträtt

Vecka 35…

Igår gick jag och bebis in i vecka 35 och massor har hänt den senaste veckan. Tycker att det trycker väldigt mycket neråt och bebis övar nog på det mesta för still är den inte värst mycket. Några få tillfällen under dagen känns allt ok igen så jag vet inte om den är helt fixerad än. Lite senare idag väntar besök på Mvc så det ska bli spännande att se vad hon säger…

Om man tittar noga på bilden kan man se min navel som under gårdagen tycks ha ramlat ner, ja roligt ser det ut i alla fall. Kors i taket men jag tänkte faktiskt försöka packa BB-väskan nu i dagarna då vi lite i panik fick packa den mellan värkarna när det var dags för Tindra att komma. Tänkte att det kan vara skönt att ha den så gott som klar och denna gången vet jag lite mer vad jag vill ha med mig!

Helgen ska spenderas i Bröllopets tecken då jag imorgon ska hjälpa till i mammas brudbutik och på söndag ska spendera dagen på bröllopsmässan, kul ska det bli och jag hoppas så att jag mår ok efter två intensiva dagar.

Nästa vecka ska det bli en massa förberedelser inför bebisens ankomst då vi verkligen behöver få upp sängkläder, kläder och annat småpill…

Ha en fin start på fredagen kära vänner!!

4 kommentarer på “Vecka 35…

  1. Skulle inte förvåna mig om lillasyster väljer att komma lite tidigt. Vecka 38 tror jag. Är inte lika säker på en flicka längre förresten… Får känna av vibbarna på söndag. 😉

  2. Jaså Sandra du har trott på en liten tjej 😉 jag har trott på en kille hela tiden 😉 det ska hur som helst bli jätte spännande å få se det lilla knytet som nog kommer lite tidigare än beräknat…. Du är jätte fin Nadia!!!! Håller tummarna för att du får en grymt bra helg och får känna dig kalasbra!!! Bamsekramar!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s