Bakkurs · Bakverk · Cupcakes, Muffins · Pyssel

Vaniljbullar…

Igår kväll åkte jag bort till Lerum där jag höll i en Cupcake Workshop för ett gäng tjejer. Vi gick igenom lite blommor, spritsning och dekorerade cupcakes och tjejerna var jätte duktiga vilket var himla kul! Tyvärr glömde jag kameran!!

För någon vecka sedan bakade jag vaniljbullar och semlebullar men några semlor har jag ännu inte fått tid till att göra så det står på dagens schema inför fredagens mys ikväll. Men först ska jag och Nea ta tag i städningen då vi båda somnade på soffan i morse och sov i 2 timmar, ja är man trött så är man!

Tittar in lite senare och bjuder er på semlor! Hej så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s