Djur · Gravid · Hund · Mat

Olika cravings…

God morgon! Som vanligt på måndagar är Tindra lämnad på dagis efter lite frukost framför Bolibompa. Jag satt och funderade på det här med olika cravings som man har när man är gravid och mitt största begär är ändå mjölken… Det vore smått katastrofalt om vi mot förmodan inte skulle ha mjölk i kylen när jag vaknar. En skål Kellogs Special K och mjölk är ett måste om jag ska överleva morgonen, lite som kaffe för vissa kan jag tänka mig. Under dessa månader har jag suktat efter fler saker i perioder som After Eight, fruktsallad, Coca Cola, ostmacka med gurka och pizzasallad men inget absolut inget har gått att jämföra med mjölken! Faktiskt precis som när jag väntade Tindra…

Som tur är eldar vi upp paketen hemma i eldtunnan så jag slipper skämmas på söndagarna när alla andra tömmer sitt skräp på återvinningen, hade ju så klart kunnat låtsas att jag var mamma till 3 mjölktröstiga pojkar. Nä nu känner jag att fantasin skenar iväg, bäst att sluta…

Igår åkte jag och hundarna ut till Tjolöholmsslott för en fotografering som vi vann i julas och som tur var fick jag hjälp med mina övertaggade hundar som inte alls fattade att vi inte skulle härja i skogen. När jag kom hem sjunk jag ner i soffan och blev sittandes där resten av kvällen då jag mådde riktigt dåligt! Efter att ha sovit gott några nätter har jag börjat vakna igen vilket inte gör saken bättre men trots att jag vaknade vid halv 6 i morse känner jag mig ändå mycket bättre idag och ser fram emot en pysseldag här hemma, sovrummet står på listan med stort L.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s