Djur · Hund · Utomhus

Morgonpromenad

 

I morse mötte jag och hundarna upp Jossan och hennes tjejer vid golfbanan. Strålande sol och frost så långt ögat kunde nå, underbart!

Eftersom Party precis börjat löpa trodde jag att Vin skulle vara fastklistrad på henne men han skötte sig super fint och jag behövde bara säga till vid något enstaka tillfälle!! Duktig pojke!! Jag älskar att gå runt golfbanan för det är så otroligt vackert och öppet, man har sån otroligt bra koll på hundarna och de älskar alla öppna ängar att springa över…

Ikväll blir det lite mys med Mattias & Tindra innan jag åker iväg en sväng för att möta upp Sabine & Peter i spårskogen. En riktigt härlig fredag och som en jätte bonus hade äntligen FK bestämt sig för att betala ut mina pengar!! Så nu äntligen har vi beställt ved inför vintern, längtar efter att få elda här hemma igen!

Önskar er alla en underbar start på helgen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s