Djur · Hund

Hon gör lite som hon vill

 

Idag var jag hemma strax innan lunch efter besök hos både sjukgymnast och läkare. Tänkte mysa lite i soffan med Nea innan det var dags att ta tag i tvätten, mmm efter 1 1/2 timme vaknade jag med en lurvig klump vid min sida i soffan. Eftersom Nea fäller som hon gör har vi förbud i soffan men idag kunde jag inte motstå att ta upp henne och hennes tunna lurviga små strån pryder nu hela soffan…

Hur som så var det riktigt mysigt att vakna upp med henne vid min sida (mer på mig kanske) hon sträckte på sig, hoppade ner från soffan och attackerade närmsta leksak och kasta upp den i soffan och la sig nöjd och snutta på den. Va?? Vad hände?? Leksaker i soffan?? Strax innan löp blir Nea sådär löjligt barnslig och för er som känner henne vet ni ju hur lillgammal hon är och är det någon som kan skilja på rätt och fel så är det hon!! Men som sagt vid den här tidpunkten på året gör hon lite som hon vill…

Mattes hjärta!!

3 kommentarer på “Hon gör lite som hon vill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s