Bebis

God morgon!

 

God morgon söndag! Vaknade ganska utvilad idag vid 7.30 av en nyvaken Tindra. Huvudet känns tungt och gårdagens huvudvärk hänger fortfarande kvar men den här dagen ska bli så mycket bättre så det är bara att sätta fart och hoppas att den släpper när jag väl kommit igång! Så de så!!

Världens mysigaste dotter har jag i alla fall!!!

En kommentar på “God morgon!

  1. Håller tummarna så för att din värk skall gå över snabbt! När jag vaknar och mår så (dvs för det mesta) så är det så underbart att få kramar och pussar av mina fyrbenta direkt. De hör när jag vaknar och vet så väl vad jag behöver. Efter en rejäl puss- och kramattack så är man visserligen rejält mörbultad men oj vad det hjälper för både kropp och själ. Och skulle jag ha en sån underbar liten Tindra hos mig så hade det också varit en så stor lycka för hur man mår!! Hon är underbar Nadia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s