Uncategorized

En sån där dag…

 

Vissa dagar gör det så ont i kroppen att jag knappt orkar med mig själv. Att sitta still i soffan är verkligen inte min grej och dagar då jag helt enkelt måste sitta still i soffan pågår ett krig i mitt huvud. Det krigas för fullt om vad jag vill, borde och måste göra och det är verkligen inte lätt alla gånger att inse att man faktiskt inte kan fortsätta i det tempo man är van vid.

Att vara skadad och ha ont gör inte bara ont kroppsligt utan även själsligt och idag är en sån där dag…

Ljuset i mitt liv är min familj, mina vänner och självklart mina hundar… Men inget eller ingen kan få mig att må så bra som hon, den lilla människan som jag själv har skapat och som här om dagen gav mig en hård kram och utbrast ”Mmmm Mamma” det är kärlek det!!

6 kommentarer på “En sån där dag…

 1. En STOR kram till dig!
  Hoppas att alla borden och måste kan vänta och att du tar hand om dig själv.
  Ni får komma hit och äta bullar nu i veckan tycker jag!
  funderat nåt mer på din beställning? Har två trärena tavlor som bara väntar på lite inspiration 🙂

  kraaaam vännen min!

 2. Att kriga med sin vilja att göra saker och ha en kropp som inte vill och inte kan känner jag igen. Inte på samma sätt som du, men känslan är densamma. Jag hoppas såå att du läker snart så du får må bra! Får du krupp av att sitta hemma i soffan får du alltid komma hit, promenera lite, träna hund eller bara slappa i min soffa. Variation förnöjer!

  Och vad gjorde vi innan vi fick smått? Nu förstår man ju inte riktigt hur livet gick framåt då… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s