Djur · Hund

Presentation

Låt mig presentera Thornapple Only The Brave ”Vin” ( 7 mån på bilden )

Efter att Caddy gick bort så har vi alltid vetat att vi någon gång ska ha en hane igen och när vi fick erbjudandet om att få Vin kändes det jätte bra! När vi åkte upp till Sthlm i helgen fick vi äntligen träffa honom och det kändes jätte bra så med oss hem i bilen fick han åka.

Eftersom han inte lyssnar eller vet om att han heter Vin så har vi klurat en hel del på om vi ska behålla namnet eller ge honom ett nytt. Nu har vi i alla fall bestämt att vi behåller det! Vet inte varför men det passar honom på nått sätt…

En riktig charmpelle är han och Tira älskar honom. Nea tycker dock att han kan hålla sig på avstånd.Det är en stor kontrast att hamna här hemma i Härryda när han kommer från kenneln i USA så han har mycket att lära och mycket att ta in nu i början och med lite tid så kommer han känna sig som hemma vår lille kille!!

Bilder: Thornapple Australian Shepherds

9 kommentarer på “Presentation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s