Hund · Utomhus · Valp · Viltspår

Viltspår

Jag &  Petra började dagen med att besöka en liten loppis där vi gjorde riktiga FYND!! Där efter hittade jag min plånbok som låg i drickhållaren på utställningsstolen!! Jaja överlycklig blev jag i alla fall :0)

Lite senare mötte vi upp Jossan med Partan & Buffy för lite viltspår. Vi la spåren på väg upp till sjön för att senare ta dem på tillbaka vägen.

Nea var lika klockren som alltid och sög spåret utan minsta tveksamhet. Full fart i linan och väldigt noggrann. Överlycklig över klöven i slutet!!

Finaste Partypinglan

Tira min lilla skrutt fick sitt första riktiga spår och uppsparket nosade hon noga igenom och fortsatte in i skogen medan Nea tjöt hysteriskt nere på vägen och Tira stannade till flera gånger och vände sig och tyckte nog att vi skulle skynda oss tillbaka till Nea. Efter lite övertygande om att vi faktiskt skulle fortsätta tog hon upp spåret igen och sög slutet utan problem. Även hon överlycklig över klöven som bara råkade ligga där i slutet!! Hon jobbade så fint med sin lilla näsa så spåra vill vi ju absolut göra fler gånger med den lilla.

Miffo spårade också för första gången och tyckte belöningen helt klart var jätte värt det!!

Hela spårgänget… enda bilden där Buffy inte blev suddig

Tack tjejer för en blöt men härlig dag!!

3 kommentarer på “Viltspår

  1. Gud vad härligt det ser ut!! Och usch, vad dåligt samvete jag får för att jag inte gjort något vettigt med mina det senaste. =/

    Och förresten så skrev du precis som jag känner angående att bo på landet, det gör verkligen under för själen! Kram!

  2. Hi hi hi…det känns som jag känner dig/er 😉 med plånboken menar jag 😉 men det är så fruktansvärt lätt hänt när man har så mycket trevliga människor och annat roligt omkring sig, plötsligt har man ingen aning om vart man har gjort av nånting 🙂 MEN det var helt underbart att du hittade den!!! Nu över till korten från er spårdag, helt underbara bilder på alla hundarna, kul att Tira åxå är en sån pärla i spåret som sötaste lilla Nea alltid har varit!!! Massa kramar!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s