Hund · Tårtor · Valp

Dagen efter…

 

Hela morgonen spenderade jag i köket för att få bort all disk och plocka alla ytor rena och fina så jag kunde förbereda tårtbotten inför lördagens tårtbeställning.

Efter det har jag i princip varit helt slut i kroppen och händerna har värkt mer än vanligt idag så jag har försökt göra så lite som möjligt för att kunna sitta och pilla med dekorationer imornkväll istället.

Vissa tårtor är såå goda dagen efter och detta var just en sådan tårta…

Mattias tog med sig Tira upp till sjön för att fiska med en kompis och när de kom tillbaka helt genomblöta fick jag med mig en grusklump med blött hår ner i duschen för en rejäl omgång. Klippte rent tassar med den lilla liggande i knät högt snarkande. Fin blev hon i alla fall min lilla skrutthund!!

Ser fram emot morgondagens utställning och skulle det gå åt pipsvängen så har vi en chans till på lördag ;0) Kul som tusan ska det bli!!

4 kommentarer på “Dagen efter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s