Bebis · Utomhus

Hemma

 

Efter en underbar Midsommarafton på vift har vi stannat hemma resterande dagar och fixat med huset. Jag har äntligen fått i ordning mitt nya jordgubbsland, lite mer jord är allt som behövs innan jag kan fylla det med jordgubbar. Jag har rensat ogräs från grusgången som inte gjorts sedan Tindra låg i magen och helt klar blir jag nog inte på ett tag ;0)

Mattias har fixat lite med bilarna och fortsatt måla huset. En vecka kvar tills han går på semester och efter det kommer jag jobba lite extra vilket just nu känns sådär, vet inte hur jag kommer klara det med tanke på min värk…

Tindra och hundarna har njutit av det varma vädret ute i trädgården. Gladare unge får man leta efter!!! Hela munnen är alldeles bubblig med nya tänder och ändå är hon världens gladaste unge!! Några kinkiga kvällar men annars är humöret på topp.

Jag hann även med lite städning här inne så vårt sovrum och Tindras sovrum är äntligen städade. Högarna med kläder ligger vikta i garderoberna och äntligen har jag fått upp Tindras tavlor igen. Lite annat har också kommit i ordning i hennes rum. Kanske kan fota lite i morgon och lägga upp.

Försäkringsbolaget kommer antagligen lösa ut vår bil då den blir för dyr att laga. Inget mig emot för på något sätt känns det jobbigt att köra den. Antagligen kommer jag bli utan bil ett tag så besök tas gärna emot :0)

Själv mår jag väl sådär, minsta lilla ansträngning så är jag alldeles öm och kroppen värker. Tappar känseln i händerna ibland och kraften är nedsatt. Jag har fått remiss till sjukgymnast så det tänkte jag ta tag i imorgon. De nya tabletterna hjälper inte särskilt mycket och läkaren vill helst inte skriva ut de starka så vi får se om jag får stå ut!?

Hela hemsidan har fått ett nytt utseende då jag var så trött på det andra temat och även sidorna är uppdaterade, bl.a har jag lagt till Tira och lite info om henne. Imorgon ska jag lägga upp de senaste tårtorna också i tårtgalleriet.

Nu ska jag försöka få lite sömn… **God natt** 

2 kommentarer på “Hemma

 1. Gud vilken söt Tindra du har! Och hon är väldigt lik sin mamma. 😉

  Men vad trist att du mår så dåligt. 😦 Hoppas att sjukgymnast kan hjälpa. Stå på dig så att du får den bästa hjälpen – det måste man ju tyvärr göra i dag, annars blir man utan *suck*.

  När behöver du ha tillbaka tårtkylen? Räcker det att du får den till helgen eller behöver du den tidigare?

  Krya på dig och ha det bäst – kram ❤

 2. Vilka underbart fina bilder du tar alltid! Hon är så söt och charmig!!!
  Vill också kunna ta så fina!!!!

  Emilia börjar först på dagis nästa år, så det är så underbart!! Men jag har redan ångest!! hihi Tindra då? kram på er söta ni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s