Bebis · Hund · Tårtor · Utomhus · Utställning · Valp

Västkustvalpen 2011 & Mors dag

Gårdagen spenderade vi ute på Säve i utställningsringen.

Sötnosen Nayeli

Västkustvalpen var det dags för och Tira var först ut och ensam i sin klass. BIR med super fin kritik blev hon och återigen fick hon beröm för sina fina rörelser. Kan tala om att matte är super nöjd med sitt lilla troll!!

Door-keepers Kellie vann 6-9 mån klassen och blev BIR framför 3 andra i konkurrensen.

Dragonaras Nayeli blev 2:a bästa tik med Hp

Dagens skönaste tandvisning bjöd så klart Dragonaras Party på :0)

Fina partypinglan 3:e bästa tik med Hp

Kullsyster till Nayeli & Party som blev 4:e bästa tik även hon med Hp

Mammas hjärta var såklart med och hade fullt upp med allt, det är spännande att vara på utställning när man kan gå. Titt som tätt sprang hon iväg ut mot ringen eller mot tälten, ja man är ju inte stilla lika mycket som förr ;0)

I väntan på Bis finalen. Medan vi väntade kom Anette förbi och höll oss sällskap vilket var himla trevligt!! Tyvärr blåste det småspik och regnade precis när vi skulle in och med 26 andra valpar äntrade vi ringen men fick tacka för oss.

Nea var självklart med som sällskap och såg ut att njuta av blåsten

Mattias åkte hem för att mötta upp Jennie som beställt en tårta med lite vandringstema till sin mamma som ska göra en otrolig vandring lite längre fram.

Efter Bis finalen blev jag och hundarna hämtade och vi åkte hem en stund för att utfodra två trötta och hungriga hundar. Därefter åkte jag, Mattias & Tindra hem till mamma för att fira Morsdag med lite middag tillsammans med mamma och syster yster.

Jag bakade en enklare tårta med citronkaka och vanilj & mandelfrosting

Att vara mamma är det finaste uppdraget jag någonsin haft och någonsin kommer att ha. Älskar att vara mamma och önskar att fler i min omgivning kommer få chansen att känna den totala lyckan som det faktiskt är!!!

Fläskfile, bakad potatis & sallad

Idag har varit en riktig städdag och vi har fixat både inne och ute, kändes otroligt skönt att avsluta kvällen med lite grillat i ett rent hem! Vädret ska tydligen bli kanon denna veckan så vi kommer vara ute så mycket vi bara kan.

Sov så gott alla fina där ute!!

3 kommentarer på “Västkustvalpen 2011 & Mors dag

  1. Grattis till finfint resultat! Ska vi preliminärboka fredag? Kallebäck kanske? Har anmält till Specialen, Öland och Kalmar =)
    Jättefina bilder och tårtan är lysande!

    Kram

  2. Tack själv för pratstunden, alltid lika trevligt. Tindra är ju super duktig på att gå nu och även på den ojämna marken som är ute på gräs. Tira var ju oxå jätte duktig trots den långa väntan och dåliga vädret. Hoppas vi ses igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s