Bebis · Pyssel

God Morgon!

God Morgon, om man nu kan säga det när klockan är 10.30 och man har varit uppe sedan 07?? Ja ja, full rulle är det här hemma i alla fall. 4 tårtor är beställda och självklart ska ju Tindras tårta också göras till på lördag. Förutom det så storstädar jag och rensar ur skåp och garderober så man slipper trycka in saker som behöver stoppas undan ibland.

Pysslar en hel del nu så här i sluttampen innan kalaset och här är en liten smygtitt på den fina haklappen jag gjort speciellt till hennes stora dag. Pyntar runt tårt/kakbordet och ställer i ordning dekorationer, blåser ballonger, ja hela fadderullan!

I måndags lämnade jag av Tindra hemma hos mormor så jag kunde få städa heeela dagen i lugn och ro. Tindra fick en helmysig dag med mormor och de hann med både en tur till stan och Ikea. Dessa underbara små stövlar fick hon av mormor från PoP så nu kan vi vara ute i alla väder :0)

Nä, nu är det bäst att jag återgår till mitt pysslande så jag hinner med allt jag vill få gjort!

Ha en underbar dag allesammans!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s