Bebis · Hund · Inredning · Pyssel · Valp

Lite av varje…

God morgon!

Det har varit full rulle sedan i fredags egentligen så någon bloggtid har inte riktigt funnits eller orkats med. Men nu ska jag snart vara tillbaka på banan igen. I lördags hjälpte jag mamma i butiken igen och eftersom jag fyllde år hade hon köpt denna fantastiska tårtan och färska smörgåsar och packet fick jag också. Tack fina mamma!! Innan jag åkte och jobbade kom Mattias & Tindra in med bakelse och sjöng, mina älsklingar!

På kvällen mötte jag upp några av tjejerna i Göteborg för en helkväll med 3 rätters på Grekiskt vis. Kameran stannade hemma så några bilder blev det tyvärr inte. Vi satt och pratade och skrattade hela kvällen och lämnade restaurangen vid stängning. Tack alla tjejer för att ni ville fira med mig!

En massa fina saker har jag fått med bl.a. presentkort på två av min favoritbutiker! Och för att absolut inte glömma den finaste av dom alla, min lilla Tira!!!

Gårdagen spenderade jag hemma och städade hela dagen vilket var så skönt. Nu är det ordning och reda igen så kvällarna kan återigen spenderas med pyssel. Igår kväll kunde jag äntligen börja måla min stol som jag fyndade på loppis för ett tag sedan. Trät blöder igenom färgen så idag blir det ett lager kvistlack innan jag kan fortsätta…

Till Tindras 1års dag har vi byggt ett kök och det fick sig en omgång färg också, håller på med detaljer till köket och denna lilla skylt blev klar idag… Så söt!

I lördags åkte Nea med till butiken och efter vi stängt fick hon följa med mamma hem. Eftersom vi haft lite problem med maten för både Tira & Nea så fick hon en liten minisemester hos mormor. Där har hon haft det hur bra som helst, gått långpromenader, slappat i soffan och fått lite egentid.

Här hemma har vi gjort framsteg med lilla Tira. Hon har ju haft panik (kissar eller bajsar på sig) när man lämnat henne i buren och gått därifrån eller när vi stängt barngrinden mellan rummen för att hämta något. Vi har flyttat ut buren under kvällarna för att lägga in henne när hon är trött och vill sova och det har funkat sååå bra. I morse var första gången hon utan protest somnade om i buren efter morgonrastningen! Inkallningarna på promenaderna blir bättre hela tiden och hon har insett hur viktiga vi är. Hon är en underbar hund och kommer säkert fortsätta växa i våra hjärtan.

Lilla Tindra blev 11 månader i söndags men eftersom mitt objektiv är utlånat har jag inte kunnat ta nya bilder på henne så det blir en lite senare uppdatering om alla hennes framsteg.

I morgon har jag en liten beställning på Cupcakes och till helgen en tårtbeställning som jag längtat efter att göra, en till 1års tårta!

2 kommentarer på “Lite av varje…

  1. Skönt att det går framåt med Tira. =)

    Men den där tårtan du fick – den är ju från oss!! Jag jobbar ju på Steinbrenner & Nyberg, så sådana där säljer jag. =) Kul! Visst är den god? =)

    Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s