Cake pops · Tårtor

Tårta: Albanska flaggan

Jag fick en tårtbeställning för ett tag sedan med Albanska flaggan som tema. Eftersom örnen var så otroligt detaljerad var det jätte svårt att försöka göra en helt egen så det fick bli ett tryck istället och jag blev jätte nöjd med resultatet. Jätte pilligt var det men fint blev det ju så det var det värt! Chokladbotten med mjölkchokladmousse & bananmousse.

Jag fick även en beställning av 4 st Cake pops som jag gjorde i samma tema. Dessa är enbart i choklad!

 

Det har varit full rulle hela helgen och idag gick vi upp med tuppen för att lämna Mattias på jobbet så vi kunde ha bilden under dagen. Vi lämnade av tårtan inne i stan och tog en fika med mormor och pratade en massa som vanligt. Tindra fick lite nya kläder från Zara (Älskar!) bl.a en jätte söt mysdräckt att ha här hemma som mormor sponsrade. Tack för det fina mamma/mormor!!

Imorgon får vi fint besök som kommer långväga, ända från Fjärås! Underbara Petra & Calle kommer hit och myser med oss hela dagen! Egentligen borde jag städa för fy så rörigt det är men mitt huvud är alldeles för trött för att få nått gjort så det blir nog sängen strax.

En kommentar på “Tårta: Albanska flaggan

 1. Hej.

  Vill bara säga att jag älskar den albanska tårtan du har gjort!
  Så jag tänkte fråga hur du gjorde flaggan och den röda marsipanen?
  Det är nämligen så att jag är tillsammans med en kosovoalban. Så tror han hade älskat att få en sån tårta när han fyller år.
  Tack på förhand.

  Med vänliga hälsningar
  Jenny Lönnvik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s