Bebisrum

Nytt i Tindras rum

Tänkte jag skulle visa lite av Tindras fina julklappar som hon fått blandat med lite annat nytt…

Min absoluta favorit är den rosa spårvagnen som hon kan fylla med leksaker och dra efter sig

Så himla söta dessa bilar

Två böcker ur serien ”Drömälvorna” där en älva heter Tindra! Tack Sandra och tack faster Linda

Vi köpte en cd-spelare till rummet där hon ska kunna lyssna på god natt sagor

Av mormor fick hon dessa söta fårskinstofflorna från Shepherd som är lite stora ännu

Av sin moster fick hon bla en liten Monhichi som vi båda hade när vi var små

En helt underbar kappa från Zara med tillhörande klänning från mormor

Grå med gammelrosa detaljer

En ny tutu fick hon av oss

Söta lilla bodyn från Lundmyr av faster och farbror

Hon fick så himla mycket fina julklappar så jag lägger nog ut lite fler bilder en annan dag.

Har framkallat lite nya bilder och den här står inne hos Tindra med Tindra i magen i v: 27

Jag håller på med en bokstav till Tindras dörr och kan inte riktigt bestämma mig om jag ska slipa kanterna eller om jag ska måla något på. Som tex stjärnor, ränder, prickar eller liknande?? Så det är inte klart än…

Idag har Mattias varit ute och åkt pulka med flickorna medan jag har bakat tårta till en beställning tills imorgon. Tindra tyckte det var så roligt att åka ner för backen och ännu roligare att Nea sprang brevid! Sedan somnade Tindra i pappas famn så jag fick passa på att röja i köket, så skönt! Nu ska vi göra lite mat och sedan ska jag fortsätta pilla lite.

Förresten så tittade tand nr 2 upp idag och gör den första lilla tanden sällskap :0) Ska se om jag kan fånga dom på bild

Hoppas ni får en underbar avslutning på helgen!

3 kommentarer på “Nytt i Tindras rum

  1. Oh my! Vad mycket fint! Spårvagnsväskan har Wille också och den har verkligen varit storfavorit. Zaras barnkläder är OUTSTANDING och om jag skulle tvingas att bara handla från en enda butik så hade jag uten tvekan valt Zara! ♥

  2. Så himla fina saker! Jag hittade pulkan på lekia. Stiga froggy heter den. Sorgen efter Olle är stor men mkt lättare än jag trodde eftersom jag var väl förberedd att det när som helst kunde ske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s