Uncategorized

Bebisrum

Först börjar jag med en bild på vår fiiina tapet i sovrummet, jag skulle kunna sitta och titta på tapeten i timmar för det blev så otroligt harmoniskt. Mycket nöjd är jag med andra ord.

Sedan till Bebisrummet då, nu lyser hela rummet vitt. Tyvärr är det väldigt svårt att fota när det är så knappt möblerat så det får bli bättre bilder på helheten när det är mer möblerat. Men här får ni lite detaljer så kanske ni kan tänka er hur det ser ut.

Mina kära Miranda nallar har fått flytta in till Bebis och här är en av mina favoriter som jag fått av Storasyster

I julas hittade vi denna söta skylt i ett av stånden på Liseberg och Mattias insisterade att den skulle inhandlas trots att vi inte vet bebis kön. Om vi inte köpt den skulle jag ångra mig bittert och om det nu är en lite pojk så kommer Nea få ta över skylten. Så ingen större skada skedd om så är fallet.

Idag var vi hos läkaren som skrev ett sjukintyg för resterande tid och äntligen kan jag släppa jobbet helt och fokusera på allt som väntar. Idag har ett inre lugn lagt sig över mig och jag känner mig stark!

9 reaktioner till “Bebisrum

  1. Vad fint ni gör det! Så skönt för dig att du får vara hemma nu. Ska bli helt fantastiskt att få se vem som kommer i april. Nästa gång får jag ta med Miranda nallarna du skulle få av mig. Det vattnas fortfarande i munnen efter ditt tidigare inlägg men hallongrottorna;-)

    Puss o Kram

  2. Åh vad vackert! Tur att ni är så händiga 🙂

    Och ja, hallongrottor, nu blev jag stolt! Du får se till att bjuda tillbaka på en någon dag 😉

  3. Hej!

    Jag googlade på vita tapeter och din bild av sovrumstapeten kom upp. Verkligen fin. Var finns den att få tag på? Lycka till med bebisen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s