Uncategorized

Draghund

cimg0058

I söndagskväll gick vi upp till fotbollsplan med hundarna och Caddy fick pröva på att dra en pulka med vikt. I början trodde han att han skulle spåra och ville springa fram med näsan i backen… Men när jag fick honom att gå brevid mig och med lite mer motstånd gick det riktigt bra. Så vi gick runt en liten stund och Caddy tyckte det var riktigt kul efter ett tag.

kopia-av-cimg00741

Idag  jobbar jag kväll så hundarna har fått en lite längre promenad i den varma vintersolen. Jag hade tagit på mig underställ och varma kläder men gick mest och svettades då solen värmde så gott…

cimg0075

Imorgon ska jag tillbaka till doktorn och kolla öronen så håll tummarna att det är över nu efter 15 dagar med penicillin….

8 kommentarer på “Draghund

 1. Jag testade Ebba (the world winner soffpotatis!) igår, hon hade dock lite svårt att gå i skaren som är på snön så vi la ner det rätt snabbt och lekte istället 😉

  Nämen! Dyra hundben ska njutas!! Haha, men då va dom goda iaf 😉

  Lilla blå längtar tills det är hennes tur igen, jag vill dock att hon ska chilla lite till.

 2. Sötaste fulminen på sista bilden!!!

  Bilderna fick mig att minnas en vinter för många år sen när jag och lillebror åkte pulka nerför backen på åkern bakom vårt hus och fick för oss att lära colliehanen att dra den tomma pulkan uppför backen åt oss. Dummaste idén någonsin eftersom det rörde sig om en hund som inte trodde att han kunde gå om kopplet släpade efter honom… Att vi hade en handfull andra, betydligt mer dragvilliga hundar att tillgå insåg vi inte just då. Kul var det iaf! 😉

 3. Duktiga Caddy!:)Han kan hänga med Keido!:)

  Hoppas du får bort öronbekymmret..jag har själv susningar i öronen från och till..och balansen försvinner!Jobbigt,jag tror de beror lite på stress med,för min del iaf..kanske?:)

  Kraaaaam

 4. Vad kul med lite drag!! Ni är ju så smarta som har dragselar som spårselar, ni får ju två i ett automatiskt!

  Provade drag med Malva på isen för ett tag sedan, och det var som om hon aldrig gjort annat! Kul! Jag har bestämt att om jag får barn så ska mina vovvar få dra barnvagnen runt alla backarna på Safjället. =P Tyckte för övrigt att det var väldigt smart tänkt annars Sandra med pulkdragningen! Synd att inte vovven var lika på… =)

  Härliga bilder på sötnosarna!

 5. Tjena! Skriver här så slipper jag skicka sms! Den helgen vi pratade om igår blocka hela den för födelsedagsfirande. På Lördagen ska vi göra en grej tillsammans (du, jag o mamma) och på Söndagen åker vi ut till dig o käkar tårta!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s