Uncategorized

Febrig Caddy

cimg0009

Igårkväll började Caddy visa att han inte var helt 100, han låg nästan hela kvällen inne på det kalla badrumsgolvet och hinkade i sig vatten i mellan åt. På kvällspromenaden gick han vid min sida strax bakom mig och Caddy vill annars gärna ligga långt före. Tog tempen idag och den visar feber så en massa vila har han fått. Han är precis som de flesta män när de blir sjuka, liten, klen och mammig.

Min underbara nalle!!

11 reaktioner till “Febrig Caddy

 1. Stackars Caddy hoppas han kryar på sig i helgen. Tack för att jag fick bo hos er fet uppsakattar jag mycket. Ta det lugnt med alla dina måsten. Nästa vecka ska jag försöka bo hemma och duscha på gymmet. Hoppas hoppas att badrummet blir färdigt i veckan. Imorgon ska vi handla nya grejer till badrummet så det blir fräscha grejer som åker in igen när det är färdigt. Vi höres i slutet av veckan så kan vi bestämma hur vi gör på din födelsedag. Ha en trevlig helg och ge Caddy en kram från mig. Kul när du uppdaterar bloggen!!

  Kram Maria

 2. Hoppas att Caddy mår bättre idag. Vet själv hur nere man blir av feber, känns inget kul alls.
  Skickar med ett krya på dig till honom!

 3. Nämen Caddy-killen då… Det är hemskans med alla vårförkylningar hos både två- och fyrbenta, hoppas han blir frisk igen snart! =)

  Kram!

 4. Oj, vad din sida har blivit fin – men hos mig krympte den väääldigt mycket. Här behövs jätteförstoringsglas nu. Är det lika för alla eller Firefox har problem med sidan – vet du?

  Otroligt söt bild på sötnosarna!

  Krya-på-dig!-kram till Caddy. Hoppas vi ses i Malmö (utan min älskade dåre).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s