Vikt efter förlossningen

Helt hopplöst…

God morgon torsdag! Eller egentligen inte speciellt god alls, efter en nästan helt sömnlös natt vaknar jag trött, lättirriterad och mör i kroppen. Att Tindra varit hemma hela veckan känns tydligt i min onda kropp och jag förstår hur illa det egentligen är. Värktabletterna hjälper inte i det här läget och allt halkar efter när jag har ont. Vilket innebär att det blir mer och mer att ta itu med när jag återfår lite kraft, dum ond cirkel det där…

Nu var det ju inte det jag skulle skriva om egentligen utan tänkte redovisa veckans vägning. Helt hopplöst att väga sig när jag mår dåligt 68,5 kg
idag vilket innebär en viktuppgång på
+ 0,4 kg!! Blä, inge kul att väga sig när det blir så men men nu är det så och så fort kroppen mår bättre tar vi nya tag!

20120712-095527.jpg

2 kommentarer på “Helt hopplöst…

  1. Hejjar på dej… O tycker du har en ok vikt m tanke på att du e mor t 2 fiiina barn. Själv har jag baaara 18kg till jag når din nuvarande vikt o när jag väl gör d… Då ska jag fiiira. Ha en fin dag nadia. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s