Bebis · Bebisrum · Blått · Hemma hos oss · Inredning · Pyssel · Renovering · Sovrum · Vit

Crazy förälskad…

Håll i er för nu äntligen kommer bilderna på Theos nya säng!!! Nu kanske ni förstår  varför det tagit mig sån tid att få den helt klar, mycket pill in emellan med penseln. Men oj så det var värt allt pill för jag blev helt nockad när den kom på plats i hans lilla hörna. Kanske låter konstigt men jag är helt crazy förälskad i denna vackra säng! Designen och målningen är gjorda av mig och hantverket av min sambo och jag tackar gudarna för att jag inte åkte och köpte en vanlig spjälsäng till honom!

Sängkläder, filt och kudde kommer från H&Ms nya babykollektion och jag ä så himlans nöjd! Sängkläderna är av linne och är super mjuka.

Theo sover första natten i sin nya säng och han ser så ytte pytte liten ut i den stora sängen, lite skillnad mot vaggan där han såg gigantisk ut! Nu blir det mys i soffan. Ha en riktigt fin kväll där ute!!

8 kommentarer på “Crazy förälskad…

  1. Jisses så fin!!! Vilket jobb! Som du säger, vilken tur att du inte köpte en vanlig spjälsäng så att vi fick se den här 🙂

    1. Tack!! Ja nu när den är klar kan jag inte tänka mig hur det hade blivit med en helt vanlig säng… Tråkigt helt klart ;0)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s