Bebis · Hemma hos oss · Mat

Baby´s first meal…

Häromdagen blev lillebror 4 månader vilket innebär smakportioner!! Eftersom att storasyster knappt åt några smakportioner förutom blåbär så testade vi med det först och jag måste säga att den lille var väldigt misstänksam i början men sen var det till och med riktigt roligt att få äta…

Lite majspuré och päronpuré har han också hunnit testa och tycker det är riktigt smaskigt och trots att hälften kommer ut igen gapar han efter mer. Till skillnad från sin syster tror jag att det här kommer bli en matglad liten kille. Lite senare idag ska vi bort till Bvc för vägning och mätning som vi missade förra veckan.

Och ikväll firar vi något alldeles alldeles speciellt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s