Uncategorized

Biltema Luleå

I torsdags åkte jag upp till Luleå med ett gäng från Biltema Uddevalla för att vara med och bygga upp Luleås nya Biltema. Vi flög upp och det tog inte mer än 1 1/2 timme så det gick smidigt. Efter vi checkat in på rummen gick vi ner i baren och åt lite god mat. Mot kvällen satte vi oss inne på Stoffes rum och drack öl och cider som vi kylt med is från korridorens ismaskin i en papperskorg. 2 papperskorgar strök med under kvällen. Efter en drink senare i baren tillsmmans med resterande Biltema gäng från hela Sverige gick vi vidare till en båt som låg i hamnen bakom hotellet. Medelåldern låg på sådär 50+ och alla raggade på alla. Men visst hade vi kul ändå!

På dagarna jobbade vi från 9 till 22-23 och efter vi slutat var det festa som gällde… Helt otroligt att man orkar jobba hela dagen och sedan gå ut och inte komma i säng förns allt mellan 1 och 3 på natten. Sedan är det bara att studdsa upp dagen efter vid halv 8 och äta frukost.    Ja kul som attan har det varit och vi har byggt världens största Biltema hittills. Vi som hållt ihop har varit jag, Linda, Stoffe och Martin och gisses vad kul vi har haft, det är dom man kommer sakna nu när man är hemma men vi lär nog ses igen.

När plant landade igår stod Mattias och väntade på mig och det var jätte skönt att se honom igen! Vi åkte direkt till S & A för att hämta upp Caddy och han blev jätte glad. När vi skulle åka hade han parkerat sig vid dörren och sedan när han såg bilen gick det inte att hålla emot honom. Det var såå skönt att komma hem och Caddy låg hos mig och M i soffan hela kvällen och goste… Världens goaste hund har jag ju!! Åh gud var jag har saknat honom!  Nu behöver han inte ha tratten längre och det är jätte skönt att kunna återgå till det vanliga igen. Idag händer dock inte så mycket i och med att jag har en del sömn att ta igen.

I morgon åker jag för att göra halkan och det känns lite pirrit men kul…hoppas jag inte somnar bakom ratten bara 😉 Det ska bli skönt att ha det gjort!

Nu ska jag ta en promenad med min Nalle medans det är lite uppehåll.

2 kommentarer på “Biltema Luleå

  1. Vi passar honom sååå gärna! Det märks verkligen att han är eran hund nu. Han tycker nog inte alls illa om att vara hos oss, men han visar tydligt att det är med er han hör hemma!! Det är så skönt att se!

    Massa kramar och hoppas vi ses snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s