Uncategorized

Kalas hela helgen…

Kalas hela helgen…

Så var det dags att berätta lite om helgen som gått…

I lördags jobbade jag och efter att Mattias hämtat mig åkte vi hem och fixade ordning min cheescake som jag hade bakat dagen innan… med kanel och lime  mmmm… efter ett tag kom Mattias mamma och lillebror Tobias (som växer så det knakar) och åt tårta och pratade kollade på diverse kort från Thailand mm. Och givetvis passade Caddy på å ligga i knät å bli klappad av oss alla…

Kvällen avslutades av en promenad med Caddy å Mattias till pizzerian för det kurrade i magen på den sistnämnde.

Igår söndag jobbade jag igen och blev liksom i lördags hämtad av Tias efter jobbet…

När vi kom hem tog han en promenad med Caddy medans jag förbredde tårta nr:2 vilket blev ett Chokladhjärta med bär och en kant av marsipan. sedan började jag duka och laga tacos och i samma veva dök Mamma, Maria och Rafal upp.

Efter att vi ätit tacos gick vi en trappa upp och öppnade paket. Jag fick ett pilgrim-halsband, en friis väska, en skit fin vår jacka, en biljett till vårruset (som jag ska springa med min syster), ett vätskebälte, ett paket hundbajspåsar =), en hundleksak för smarta hundar och en hundbok. Alla presenter var jätte bra å jag tackar och bugar!!

Efter presenterna högg vi in på tårtan och när vi var alldeless proppmätta var det dags att ge Caddy all uppmärksamhet…

Som vanligt blev alla helt förälskade i honom (hur kan man inte bli det??) och han fick gosa å bli kliad å klappad och även busa av sig lite.

När det var dags att tänka på refrengen för våra gäster passade vi på att ta med oss Nallen ut på en kvällspromenad. Vi gick bort till ängen som ligger på andra sidan järnvägen och släppte lös honom…å han skuttade och kände sig som kungen över ängen. När vi gått ett tag rusar han plötsligt iväg och vi ser att han jagar en hare!! Vi börjar genast ropa på honom och bara några sekunder efter återvänder han i full fart…och givetvis blir han duktigt belönad för att ha kommit tillbaka så snabbt…duktig Caddy!!

Sen gick vi hem och röjde undan lite och hoppade i säng…

Återkommer strax med vad som hänt idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s