Bröllop

Herr & Fru Darner

 

 

I början av september åkte jag & Mattias upp till Stockholm för att närvara vid min barndomsväns bröllop. Jag och Sofie har varit bästa vänner sedan vi började i fyran och därefter har vi följt varandra genom livet och nu var det äntligen dags för henne att säga ja till sin käresta. Tänkte dela med mig av några bilder jag tog på det underbara paret!

All lycka till i framtiden finaste Herr & Fru Darner

2 kommentarer på “Herr & Fru Darner

  1. Tack kära Nadia, vilka fina bilder! Vilken dag, helt underbar. Vi är så nöjda, tack för att ni var där 🙂 stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s